Valitse sivu

Alustava ilmoittautuminen Hääkirppikselle

Häämessuilta on paljon toivottu viime vuotista isompaa Hääkirppistä, josta tulevat hääparit voisivat ostaa käytettyjä hääsomisteita ja koristeita edullisesti. Aloitamme nyt jo hyvissä ajoin myyntipaikkojen varauksen!

Oletko kiinnostunut tuomaan häidenne koristeet myyntiin messuille? Jätä yhteystietosi alustavaa ilmoittautumista varten. Hääkirppikselle voit tuoda 8 €:n paikkamaksua vastaan maksimissaan kaksi isoa kassillista/laatikollista tuotteita, joissa on myyntinumerosi* ja tuotteen hinta.

UUTTA: VOIT MYÖS VARATA PÖYTÄPAIKAN JA TULLA ITSE MYYMÄÄN PAIKALLE ! Paikkamaksu 8€/päivä ja voit tulla myymään joko lauantaina tai sunnuntaina. Ilmoittaudu mukaan oheisella lomakkeella.

Itsepalvelupaikan valinneiden tuotteet asetamme tuotteet myyntiin kirppisalueelle, jossa ne ovat myynnissä messulauantaina ja sunnuntaina. Hääkirppiksellä ei saa myydä hääpukuja vaan niiden paikka on Jotain Käytettyä-tapahtumassa.

Tuotteet asetaan pöytäkirppistyylisesti myyntialueelle, jossa messukävijät voivat shoppailla niitä vapaasti. Save the Datella ei ole mahdollisuutta järjestää alueelle vartiointia, joten ethän aseta myyntiin arvokkaita tuotteita:**

Myymättömien tuotteiden nouto on sunnuntaina messujen päätyttyä Hääkirppikseltä. Myymättömiä tuotteita ei ole pakko noutaa jos ne haluaa lahjoittaa tapahtumalle. Hääkirppiksen myynnit tilitetään sinulle lyhentämättöminä messuja seuraavalla viikolla. Hääkirppis on tarkoitettu kuluttajille, ei yritystoiminnalle.

*saat myyntinumeron syksyllä sitovan ilmoittautumisen yhteydessä syyskuun lopulla.

**Viime vuonna meillä ei ollut yhtään varkautta messuilla, mutta vakuutuksemme eivät korvaa kirppistuotteiden katoamista/vaurioitumista.